Lego Friends Adventskalender 2024: De leukste manier om af te tellen naar Kerstmis!

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om te beginnen met aftellen naar Kerstmis! Voor kinderen die dol zijn op LEGO® Friends, is de LEGO Friends adventskalender een perfecte manier om in de feeststemming te komen. Deze kalender bevat 24 vakjes, elk met een verrassing om zelf te bouwen, waaronder decoratie ter ere van elk van de 5 vriendinnen uit Heartlake City. Het is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de feestdagen en hun creativiteit te stimuleren.

Lego Friends Adventskalender

Verras LEGO® Friends fans vanaf 6 jaar met de LEGO Friends adventkalender (41758). Elke dag ontdekken ze een nieuw minipoppetje, micropoppetje of minimodel voor een speciale kerstbeleving. Deze kalender staat in het teken van de huisdieren van Heartlake City. Bouw diverse dieren, minipoppetjes en accessoires om een feestelijke dierenspeeltuin te maken. Creëer een speeltuin met modules, versier de kerstboom en help Leo en Autumn met feestelijke activiteiten.

Key Takeaways

  • De LEGO Friends adventskalender is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op LEGO Friends en de feestdagen.
  • De kalender bevat 24 vakjes, elk met een verrassing om zelf te bouwen, waaronder decoratie ter ere van elk van de 5 vriendinnen uit Heartlake City.
  • Het is een creatieve manier om kinderen te laten genieten van de feestdagen en hun creativiteit te stimuleren.

Wat is de LEGO Friends Adventskalender?

De LEGO Friends Adventskalender is een speciale set van LEGO die speciaal is ontworpen om kinderen te helpen aftellen naar Kerst. De adventskalender bevat 24 deurtjes, die elk opengaan op een andere dag van december tot aan Kerstavond op 24 december.

Achter elk deurtje zit een verrassing, zoals een bouwwerkje of een LEGO Friends minipoppetje. De set bevat ook een speelmat en is perfect voor kinderen die dol zijn op de feestdagen.

De LEGO Friends Adventskalender is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de magie van Kerst, terwijl ze tegelijkertijd hun creativiteit ontwikkelen en hun bouwvaardigheden verbeteren.

Of je nu een fan bent van LEGO Friends of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om af te tellen naar Kerst, de LEGO Friends Adventskalender is een geweldige keuze. Bestel hem nu en begin met aftellen naar Kerst!

Inhoud van de Adventskalender

De LEGO Friends adventskalender is een geweldige manier om de feestdagen te vieren en tegelijkertijd creatief bezig te zijn. De adventskalender bevat 24 cadeautjes die zijn ontworpen met schattige details en nostalgische kenmerken. Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de LEGO Friends adventskalender.

Minimodellen en Micropoppetjes

Achter elk deurtje van de adventskalender vind je een leuk minimodel of micropoppetje. De adventskalender bevat vier LEGO Friends mini-poppetjes in schattige kerst-outfits. Daarnaast zijn er twee superleuke mini-figuurtjes, waaronder een kitten en een schattig teddy-beertje.

Kerstaccessoires en Decoraties

Naast de minimodellen en micropoppetjes bevat de adventskalender ook veel leuke kerstaccessoires en decoraties. Zo vind je bijvoorbeeld een kerstboom, een slee en een sneeuwpop. Daarnaast zijn er allerlei andere leuke accessoires, zoals cadeautjes, kerstballen, een open haard en nog veel meer.

Hieronder vind je een overzicht van de kerstaccessoires en decoraties die in de adventskalender te vinden zijn:

Accessoire/DecoratieBeschrijving
KerstboomEen schattige LEGO Friends kerstboom met versieringen
SleeEen slee om cadeautjes mee te vervoeren
SneeuwpopEen schattige LEGO Friends sneeuwpop
CadeautjesVerschillende cadeautjes om onder de kerstboom te leggen
KerstballenLeuke kerstballen om in de kerstboom te hangen
Open haardEen open haard met een gezellig vuurtje
En nog veel meer!Er zijn nog veel meer leuke accessoires en decoraties te vinden in de adventskalender!

Met de LEGO Friends adventskalender kunnen kinderen elke dag in december genieten van een nieuw cadeautje en tegelijkertijd hun creativiteit stimuleren.

Het Bouwproces

Een van de leukste aspecten van de LEGO Friends adventskalender is het bouwproces. Kinderen kunnen elke dag van december een vakje openen en een nieuw bouwwerkje of minipoppetje ontdekken. Het bouwen van deze kleine modellen is niet alleen leuk, maar ook een goede manier om de fijne motoriek en bouwvaardigheden van kinderen te ontwikkelen.

De bouwinstructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, zelfs voor jongere kinderen. Elk bouwwerkje wordt geleverd met de benodigde stukjes en kinderen kunnen deze op een speelse manier in elkaar zetten. Het bouwproces is een geweldige manier om kinderen te stimuleren om creatief te zijn en hun verbeelding te gebruiken.

Naast het bouwen van de modellen, is het ook leuk om te zien hoe de adventskalender zich ontwikkelt. Kinderen kunnen de speelmat gebruiken om de verschillende bouwwerken tentoon te stellen en hun eigen verhalen te bedenken met de minipoppetjes.

Al met al is het bouwproces van de LEGO Friends adventskalender een leuke en educatieve ervaring voor kinderen. Het stelt hen in staat om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en hun verbeelding te gebruiken, terwijl ze genieten van de feestelijke sfeer van de adventstijd.

Leeftijdsadvies en Veiligheid

De LEGO Friends adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is belangrijk om te weten dat deze set kleine onderdelen bevat die verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar. Daarom is het belangrijk om de set buiten bereik van jongere kinderen te houden.

Als ouder of verzorger is het belangrijk om de veiligheidsinstructies te lezen en te begrijpen voordat je de set aan je kind geeft. Zorg ervoor dat je kind de set gebruikt onder toezicht van een volwassene. Zo kan je ervoor zorgen dat je kind veilig met de set speelt.

De LEGO Friends adventskalender is ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen. De kleine onderdelen zijn stevig en duurzaam, maar het is belangrijk om te weten dat ze nog steeds gevaarlijk kunnen zijn voor jongere kinderen. Daarom is het belangrijk om de set buiten bereik van jongere kinderen te houden.

In het geval van een ongeluk of letsel, neem dan onmiddellijk contact op met medische hulpdiensten. Het is ook belangrijk om de set weg te houden van vuur en andere hittebronnen om brandgevaar te voorkomen.

Leeftijdsadvies en Veiligheid

Bestelproces en Levering

Bestel- en Leveringsvoorwaarden

Als u de LEGO® Friends adventskalender wilt bestellen, kunt u deze gemakkelijk bestellen via de officiële LEGO® winkel. Zorg ervoor dat u de juiste informatie invoert voordat u uw bestelling plaatst. U kunt betalen met verschillende betaalmethoden, zoals creditcard of PayPal.

De levering van uw bestelling wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de leveringstijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en de beschikbaarheid van de producten. U ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden.

Retourbeleid

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw LEGO® Friends adventskalender, kunt u deze binnen 90 dagen na ontvangst retourneren. Zorg ervoor dat de set ongeopend en onbeschadigd is voordat u deze terugstuurt.

Als u de set wilt retourneren, kunt u contact opnemen met de klantenservice van LEGO®. Zij zullen u begeleiden bij het retourproces en u informeren over de terugbetaling van uw geld.

Bedenktijd

U heeft 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te annuleren. Als u uw bestelling wilt annuleren, kunt u contact opnemen met de klantenservice van LEGO®. Zij zullen u informeren over het annuleringsproces en u helpen bij het terugbetalen van uw geld.

Houd er rekening mee dat de bedenktijd begint op de dag na ontvangst van uw bestelling. Als u de set al heeft geopend, kunt u deze niet meer retourneren, tenzij deze beschadigd is of niet aan uw verwachtingen voldoet.

Als u vragen heeft over de bestel- en leveringsvoorwaarden, het retourbeleid of de bedenktijd, kunt u contact opnemen met de klantenservice van LEGO®. Zij zullen u graag verder helpen.

Prijs en Waar te Koop

De LEGO Friends adventskalender is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op LEGO en de feestdagen. De adviesprijs van de LEGO Friends adventskalender 2022 (41706) is €24,99. De prijs kan echter verschillen tussen verschillende aanbieders en winkels.

Als je op zoek bent naar de LEGO Friends adventskalender, dan kun je deze vinden bij verschillende winkels en online shops. Een populaire winkel waar je de LEGO Friends adventskalender kunt vinden is Bol.com. Hier kun je niet alleen de nieuwste versie van de LEGO Friends adventskalender kopen, maar ook eerdere versies.

Als je de LEGO Friends adventskalender online wilt kopen, dan is Bol.com een goede optie. Bol.com biedt niet alleen een groot assortiment aan LEGO Friends producten, maar ook andere LEGO thema’s. Bovendien biedt Bol.com vaak kortingen op LEGO Friends producten, waaronder de adventskalender.

Naast Bol.com zijn er ook andere winkels waar je de LEGO Friends adventskalender kunt vinden, zoals Intertoys en LEGO winkels. Het is altijd de moeite waard om prijzen te vergelijken en aanbiedingen te bekijken voordat je de LEGO Friends adventskalender koopt.

Kortom, de LEGO Friends adventskalender is een leuke en feestelijke manier om af te tellen tot kerst. De adviesprijs van de adventskalender is €24,99 en deze is verkrijgbaar bij verschillende winkels en online shops, waaronder Bol.com. Houd rekening met prijsverschillen en aanbiedingen voordat je de LEGO Friends adventskalender koopt.

Recensies en Vergelijkingen

De LEGO Friends adventskalenders zijn elk jaar weer populair bij kinderen en volwassenen. Hieronder hebben we enkele recensies en vergelijkingen van de LEGO Friends adventskalenders verzameld om je te helpen bij het maken van een keuze.

Recensies

  • De LEGO Friends adventskalender 41706 is een geweldige manier om af te tellen tot Kerstmis. De kalender bevat 24 leuke verrassingen, waaronder minipoppetjes, accessoires en bouwwerken. De kalender is van goede kwaliteit en biedt veel speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. (Bron: Brickset)
  • De LEGO Friends adventskalender 41353 is een fantastische kalender met veel leuke verrassingen. De kalender bevat 24 cadeautjes, waaronder een kerstboom, een zuurstok, een peperkoekmannetje en een verrassing ter ere van elk van de 5 vriendinnen uit Heartlake City. De kalender is zeer geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. (Bron: LEGO Shop)

Vergelijkingen

Hieronder hebben we enkele vergelijkingen van de LEGO Friends adventskalenders op een rijtje gezet:

KalenderAantal cadeautjesLeeftijdPrijs
41706246-12 jaar€22,99
41353246-12 jaar€19,99

Zoals je kunt zien, zijn beide kalenders vergelijkbaar in termen van het aantal cadeautjes en de leeftijdsaanbeveling. De LEGO Friends adventskalender 41706 is echter iets duurder dan de 41353. Beide kalenders zijn echter van goede kwaliteit en bieden veel speelplezier voor kinderen. Het is dus vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur welke kalender je kiest.

Juridische Informatie

Privacybeleid en Cookies

LEGO Friends Adventskalender respecteert de privacy van onze klanten en gebruikers van onze website. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. We gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en ons gebruik van cookies.

Gebruiksvoorwaarden

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle inhoud op deze website is eigendom van LEGO Groep en is beschermd door handelsmerken, copyright en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag de inhoud van deze website niet kopiëren, wijzigen, distribueren, verzenden, herpubliceren, weergeven of verkopen zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Het is verboden om onze website te gebruiken voor illegale of commerciële doeleinden.

Voor online aankopen gelden specifieke voorwaarden. Door een aankoop te doen op onze website, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en ons retourbeleid. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan uw verwachtingen. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op.

©2022 LEGO Groep. Alle rechten voorbehouden. LEGO, het LEGO-logo en de minifiguur zijn handelsmerken van de LEGO Groep. LEGO System A/S, Billund, Denemarken. LEGO Groep behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen.

Juridischae Informatie

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van de LEGO Friends adventskalender?

De prijs van de LEGO Friends adventskalender kan variëren, afhankelijk van de winkel waar je hem koopt. De adviesprijs van de LEGO Friends adventskalender is € 24,99. Het is altijd een goed idee om verschillende winkels te vergelijken om de beste prijs te vinden.

Wat zijn de leeftijdsaanbevelingen voor LEGO Friends adventskalender?

De LEGO Friends adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar kan ik de LEGO Friends adventskalender kopen?

De LEGO Friends adventskalender is verkrijgbaar bij de officiële LEGO winkel en bij verschillende speelgoedwinkels en online retailers.

Wat voor soort LEGO Friends items zitten er in de adventskalender?

De LEGO Friends adventskalender bevat 24 cadeautjes met schattige details en nostalgische kenmerken. Achter ieder deurtje vind je een leuk bouwwerkje of een LEGO Friends minipoppetje.

Hoeveel dagen zitten er in de LEGO Friends adventskalender?

De LEGO Friends adventskalender heeft 24 vakjes, één voor elke dag van december tot aan Kerstmis.

Zijn er reviews beschikbaar voor de LEGO Friends adventskalender?

Ja, er zijn reviews beschikbaar voor de LEGO Friends adventskalender. Het is altijd een goed idee om reviews te lezen voordat je een product koopt, zodat je een idee krijgt van de ervaringen van andere kopers.