Polly Pocket adventskalender: Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Polly Pocket adventskalenders zijn de perfecte manier om af te tellen naar de feestdagen. Deze adventskalenders bevatten 25 verschillende verrassingen, waaronder accessoires en micropoppen van Polly Pocket. Kinderen vanaf 4 jaar zullen dol zijn op deze kalender en kunnen elke dag een nieuwe verrassing ontdekken.

De geschiedenis van Polly Pocket gaat terug tot 1983, toen de eerste Polly Pocket speelgoedsets werden uitgebracht door Bluebird Toys in het Verenigd Koninkrijk. Deze sets waren klein genoeg om in de palm van je hand te passen en bevatten kleine poppen en accessoires die in een compacte behuizing pasten. In 1998 werd Polly Pocket overgenomen door Mattel en sindsdien is het uitgegroeid tot een populaire speelgoedlijn over de hele wereld.

Polly Pocket adventskalender

Laat je betoveren door de Polly Pocket Adventskalender met een winters familiethema en 25 verrassingen (34 onderdelen in totaal). Elke dag onthult nieuwe schatten, waaronder Pocket Familiepoppen, Sneeuwpretvoertuigen, Speelgoedcadeautjes en meer. De GYW07 kalender biedt een feestelijke beleving voor de feestdagen, gevuld met verrassingen en creatief speelplezier. Een betoverende manier om elke dag naar Kerstmis toe te leven met Polly Pocket!

Key Takeaways

  • Polly Pocket adventskalenders bevatten 25 verschillende verrassingen en zijn perfect om af te tellen naar de feestdagen.
  • De geschiedenis van Polly Pocket gaat terug tot 1983 en het speelgoed is sindsdien overgenomen door Mattel.
  • Polly Pocket adventskalenders zijn eenvoudig te kopen en zijn een geweldig cadeau voor kinderen tijdens de feestdagen.

Geschiedenis van Polly Pocket

Polly Pocket is een speelgoedlijn die in 1989 werd ontwikkeld door de Britse firma Bluebird. Het speelgoed bestaat uit kleine poppetjes die in een compacte omgeving passen, zoals een huis of een kasteel. Het idee voor Polly Pocket werd bedacht door Chris Wiggs, die een miniatuur poppenhuisje maakte van een leeg make-up doosje voor zijn dochter.

In eerste instantie waren de Polly Pocket poppetjes erg klein en werden ze geleverd in een compacte doos die op een make-up doosje leek. Het speelgoed werd al snel populair en er werden verschillende versies van uitgebracht, zoals een kasteel, een dierentuin en een pretpark.

In 1998 werd Bluebird overgenomen door Mattel en werden de Polly Pocket poppetjes veranderd. Ze werden groter en werden geleverd in een plastic huisje in plaats van een compacte doos. In 2018 werden de originele Polly Pocket poppetjes opnieuw uitgebracht, dit keer in hun oorspronkelijke formaat en met de originele verpakking.

Tegenwoordig is Polly Pocket nog steeds populair bij kinderen en verzamelaars. Er worden regelmatig nieuwe versies van uitgebracht, zoals de Polly Pocket Adventskalender. Dit speelgoed spreekt vooral meisjes aan en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Geschiedenis van Polly Pocket

Wat is een Polly Pocket Adventskalender

Een Polly Pocket Adventskalender is een speciale adventskalender die is ontworpen om kinderen te verrassen en te vermaken tijdens de kerstperiode. Het bevat 25 verrassingen die elke dag van 1 tot 25 december kunnen worden geopend. Elke verrassing is een klein stukje speelgoed dat perfect past bij de Polly Pocket-lijn van speelgoed.

Polly Pocket is een merk van speelgoed dat voornamelijk gericht is op meisjes en al meer dan 30 jaar bestaat. Het speelgoed is ontworpen om in kleine zakken of koffers te passen en bevat kleine poppen en accessoires die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen verhalen te bedenken.

De Polly Pocket Adventskalender is een geweldige manier om kinderen te introduceren in de wereld van Polly Pocket en hen te helpen hun verbeelding te ontwikkelen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor de feestdagen, vooral voor kinderen die al bekend zijn met Polly Pocket en haar wereld.

De Polly Pocket Adventskalender is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en thema’s, waaronder het Polly Pocket Kersthuis. Dit is een speciale editie adventskalender die een volledig speelhuis bevat met vier verdiepingen en acht kamers. Het bevat ook 25 verrassingen, waaronder twee originele Polly Pocket-poppen. Dit maakt het een geweldige keuze voor kinderen die graag spelen met poppen en poppenhuizen.

Over het algemeen is de Polly Pocket Adventskalender een leuke en unieke manier om kinderen te vermaken tijdens de kerstperiode. Het biedt hen de kans om hun verbeelding te gebruiken en hun eigen verhalen te bedenken met behulp van de kleine poppen en accessoires die in de kalender zijn opgenomen.

Het Kopen van een Polly Pocket Adventskalender

Als je op zoek bent naar een leuke adventskalender voor je kinderen, dan is de Polly Pocket Adventskalender een goede optie. Hieronder vind je enkele tips om het kopen van deze adventskalender makkelijker te maken.

Waar te koop

De Polly Pocket Adventskalender is verkrijgbaar bij verschillende winkels, zowel online als in fysieke winkels. Bol.com en Mattel zijn twee bekende webshops waar je deze adventskalender kunt kopen. Het is ook mogelijk om deze adventskalender te kopen bij speelgoedwinkels zoals Intertoys en Toys XL.

Prijs

De prijs van de Polly Pocket Adventskalender varieert per winkel. De adviesprijs van deze adventskalender is €24,99. Het is echter mogelijk om deze adventskalender met korting te kopen bij verschillende webshops.

Inhoud

De Polly Pocket Adventskalender bevat maar liefst 25 Polly Pocket onderdelen, waaronder 2 originele Polly Pocket mini poppetjes. Daarnaast bevat deze adventskalender een compleet ingericht kersthuis van Polly Pocket met vier verdiepingen. Het huisje is voorzien van verschillende kamers, waaronder een woonkamer, slaapkamer en keuken.

Leeftijd

De Polly Pocket Adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bevat kleine onderdelen en is daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Verzending

Als je de Polly Pocket Adventskalender online koopt, let dan op de verzendkosten en de levertijd. Bij sommige webshops kun je deze adventskalender gratis laten bezorgen als je voor een bepaald bedrag bestelt. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren, afhankelijk van de webshop en de drukte rond de feestdagen.

Met deze tips in gedachten kun je gemakkelijk een Polly Pocket Adventskalender kopen voor je kinderen.

De Verrassingen in de Polly Pocket Adventskalender

De Polly Pocket adventskalender bevat maar liefst 25 unieke verrassingen die zorgen voor urenlang speelplezier. De kalender is ideaal voor kinderen die dol zijn op poppenhuizen en op zoek zijn naar een leuke manier om af te tellen naar Kerstmis.

Een van de verrassingen in de adventskalender zijn twee originele Polly Pocket mini poppetjes. Deze poppetjes zijn zeer gedetailleerd en hebben elk hun eigen unieke uitstraling. Daarnaast bevat de kalender een complete inrichting voor in het huisje, waaronder een bank, fornuis en bedden.

Naast de poppetjes en de inrichting bevat de kalender ook andere leuke verrassingen. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld een kerstboom, een sneeuwpop of een slee vinden. Ook zitten er kleine accessoires in de kalender, zoals een kerstkrans, cadeautjes en een schaatsbaan.

De verrassingen in de Polly Pocket adventskalender zijn perfect voor kinderen die graag hun eigen verhalen verzinnen en hun creativiteit willen uiten. De kalender zorgt voor een leuke en spannende manier om af te tellen naar Kerstmis en biedt 25 dagen lang nieuwe verrassingen en avonturen.

De Verrassingen in de Polly Pocket Adventskalender

Polly Pocket Adventskalender als Cadeau

De Polly Pocket Adventskalender is een perfect cadeau voor kinderen die van de Polly Pocket-speelgoedlijn houden. Deze adventskalender is een geweldige manier om kinderen te laten aftellen naar Kerstmis terwijl ze elke dag een nieuwe verrassing ontdekken.

De adventskalender bevat 25 accessoires en is perfect voor Sinterklaas of Kerstmis. Het is ook een geweldig cadeau voor kinderen die net beginnen met het verzamelen van Polly Pocket-producten of als aanvulling op hun bestaande collectie.

De adventskalender bevat kleine Polly- en Shani-poppen en 25 verschillende accessoires om te ontdekken. Elk vakje bevat iets nieuws, zoals een outfit voor de poppen, een accessoire of zelfs een klein stukje speelgoed.

De Polly Pocket Adventskalender is gemaakt door Mattel en is van hoge kwaliteit. Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt urenlang speelplezier. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren aftellen naar Kerstmis en hen te helpen hun geduld te oefenen.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een kind dat van Polly Pocket houdt, dan is de Polly Pocket Adventskalender een geweldige keuze. Het is een geweldig cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis en biedt kinderen 25 dagen vol verrassingen om te ontdekken.

Polly Pocket Adventskalender voor Kinderen

Polly Pocket Adventskalender is een perfect kerstcadeau voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze adventskalender bevat 25 verschillende accessoires om te ontdekken, waaronder micropoppen Polly en Shani. De kalender is perfect voor kinderen die houden van verrassingen en het aftellen naar Kerstmis.

De Polly Pocket Adventskalender is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de kersttijd. Het is een leuke manier om kinderen te laten aftellen naar Kerstmis terwijl ze elke dag een nieuwe verrassing ontdekken. De kalender is perfect voor kinderen die houden van speelgoed en verrassingen.

De Polly Pocket Adventskalender is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met het merk Polly Pocket. Het is een geweldige manier om kinderen te laten zien wat Polly Pocket te bieden heeft en om ze kennis te laten maken met de micropoppen Polly en Shani.

De Polly Pocket Adventskalender is een geweldige manier om kinderen te vermaken tijdens de kersttijd. Het is een leuke manier om kinderen bezig te houden terwijl ze wachten op Kerstmis. De kalender is perfect voor kinderen die houden van speelgoed en verrassingen.

Kortom, de Polly Pocket Adventskalender is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de kersttijd. Het is een leuke manier om kinderen te laten aftellen naar Kerstmis terwijl ze elke dag een nieuwe verrassing ontdekken. De kalender is perfect voor kinderen die houden van speelgoed en verrassingen en is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met het merk Polly Pocket.

Conclusie

De Polly Pocket adventskalender is een leuke manier om kinderen te laten aftellen naar Kerstmis. Met 25 verrassingen en speelonderdelen inbegrepen, zal het zeker een hit zijn bij kinderen die dol zijn op Polly Pocket. Het kersthuis heeft vier verdiepingen en acht kamers, waardoor er genoeg ruimte is voor de verbeelding van kinderen om te spelen.

De adventskalender is gemaakt van kunststof en heeft een kleurrijk kerstthema. Het bevat ook twee micropoppen, wat een leuke toevoeging is voor kinderen die al fan zijn van Polly Pocket. Het formaat van de adventskalender is compact genoeg om op een bureau of nachtkastje te plaatsen, maar groot genoeg om genoeg verrassingen te bevatten.

De Polly Pocket adventskalender is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op speelgoed en Kerstmis. Het is ook een leuke manier om kinderen te laten aftellen naar de feestdagen. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een kind dat van Polly Pocket houdt, dan is dit zeker een aanrader.

Conclusie

Veelgestelde vragen

Hoeveel cadeautjes zitten er in een adventskalender?

Een adventskalender bevat meestal 24 of 25 cadeautjes, één voor elke dag van de adventsperiode tot aan Kerstmis.

Wat zijn leuke cadeautjes om in een adventskalender te stoppen?

Leuke cadeautjes om in een adventskalender te stoppen zijn kleine verrassingen zoals snoepjes, stickers, kleine speelgoedjes, sieraden en andere kleine cadeautjes.

Hoe werkt een adventskalender?

Een adventskalender heeft 24 of 25 vakjes met een nummer erop. Elke dag mag er één vakje worden geopend, waarachter een cadeautje zit.

Wat is het verschil tussen een gewone adventskalender en een Polly Pocket adventskalender?

Een gewone adventskalender bevat vaak kleine cadeautjes zoals snoepjes en kleine speelgoedjes. Een Polly Pocket adventskalender bevat Polly Pocket speelgoedjes en accessoires in een speciaal kersthuis.

Kun je de cadeautjes in een Polly Pocket adventskalender hergebruiken?

Ja, de cadeautjes in een Polly Pocket adventskalender zijn herbruikbaar en kunnen worden gebruikt om te spelen met het Polly Pocket kersthuis.

Wat is de gemiddelde prijs van een Polly Pocket adventskalender?

De gemiddelde prijs van een Polly Pocket adventskalender ligt tussen de €20 en €30, afhankelijk van de verkoper en het specifieke model.

  1. https://www.netpapa.de/spielzeugwelt/playmobil-adventskalender/
  2. https://www.kidspot.com.au/lifestyle/home/the-polly-pocket-advent-calendar-house-is-here-and-you-wont-need-a-mortgage/news-story/20cf70ca7a9ef27299cffacb05835b83
  3. https://www.freundin.de/beauty-kneipp-adventskalender-test