Playmobil Adventskalender 2023: De Leukste Manier om Af te Tellen naar Kerstmis

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar de perfecte adventskalender. Een adventskalender is een geweldige manier om af te tellen tot Kerstmis en elke dag een klein cadeautje te krijgen. Een van de meest populaire adventskalenders is de Playmobil adventskalender.

Een Playmobil adventskalender is een kalender die 24 kleine Playmobil-speelgoedjes bevat, één voor elke dag tot Kerstmis. Er zijn verschillende soorten Playmobil adventskalenders beschikbaar, waaronder kerstthema’s en andere leuke thema’s zoals zeemeerminnen, paarden en speelgoedwinkels. Deze kalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Als je op zoek bent naar een Playmobil adventskalender, zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Het is belangrijk om te kijken naar de inhoud van de kalender en te bepalen of het geschikt is voor de leeftijd van je kind. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de prijs en waar je de kalender kunt kopen.

Playmobil Adventskalender 2023

Key Takeaways

  • Een Playmobil adventskalender bevat 24 kleine Playmobil-speelgoedjes, één voor elke dag tot Kerstmis.
  • Er zijn verschillende soorten Playmobil adventskalenders beschikbaar, waaronder kerstthema’s en andere leuke thema’s zoals zeemeerminnen, paarden en speelgoedwinkels.
  • Bij het kopen van een Playmobil adventskalender is het belangrijk om te kijken naar de inhoud, de prijs en waar je de kalender kunt kopen.

Wat Is Een Playmobil Adventskalender

Een Playmobil adventskalender is een speciale kalender die je helpt af te tellen tot Kerstmis. Het is een kalender met 24 vakjes, die je vanaf 1 december elke dag één voor één kunt openen. Achter elk vakje zit een verrassing die je kunt uitpakken. Het laatste vakje open je op 24 december, de dag voor Kerstavond.

Een adventskalender is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de aanloop naar Kerstmis. Het is een spannende manier om de dagen af te tellen tot de feestdagen. Met een Playmobil adventskalender krijgen kinderen elke dag een nieuw speeltje om mee te spelen. Het is een leuke manier om de fantasie van kinderen te prikkelen en hun creativiteit te stimuleren.

Playmobil adventskalenders zijn er in verschillende thema’s, zoals kerst, piraten, speelgoedwinkel en meer. Elk thema bevat verschillende speeltjes die passen bij het thema. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld een kersthuis bouwen met meubilair of een piratenavontuur beleven met een kapitein en een piraat.

Kortom, een Playmobil adventskalender is een leuke manier om kinderen te laten genieten van de aanloop naar Kerstmis. Het is een geweldige manier om de feestdagen nog specialer te maken voor kinderen.

Verschillende Soorten Playmobil Adventskalenders

Playmobil adventskalenders zijn een geweldige manier om kinderen te laten aftellen naar Kerstmis terwijl ze elke dag een nieuw speelgoedje ontdekken. Er zijn verschillende soorten adventskalenders beschikbaar, elk met een eigen thema en speelgoedjes. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten Playmobil adventskalenders die beschikbaar zijn.

Kerst In Het Stadhuis

De Playmobil Kerst in het Stadhuis adventskalender bevat 24 verrassingen om te ontdekken terwijl je aftelt naar Kerstmis. Het thema van deze adventskalender is een kerstfeest in het stadhuis. De adventskalender bevat onder andere een kerstboom, een kerstman, verschillende dieren en nog veel meer.

Boerderij

De Playmobil Boerderij adventskalender is perfect voor kinderen die van dieren houden. Deze adventskalender bevat 24 verrassingen, waaronder verschillende dieren zoals koeien, varkens, schapen en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires en figuren inbegrepen om het boerderijthema compleet te maken.

Kersthuis

De Playmobil Kersthuis adventskalender is ideaal voor kinderen die van kerstversieringen houden. Deze adventskalender bevat 24 verrassingen, waaronder verschillende kerstdecoraties zoals kerstballen, guirlandes, cadeautjes en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook verschillende figuren inbegrepen om het kersthuis compleet te maken.

Kortom, er zijn verschillende soorten Playmobil adventskalenders beschikbaar voor kinderen van alle leeftijden. Of uw kind nu van kerstversiering, boerderijdieren of kerstfeesten houdt, er is een adventskalender die bij hen past. Met 24 verrassingen om te ontdekken, zal uw kind elke dag uitkijken naar het openen van een nieuw vakje en het ontdekken van een nieuw speeltje.

Wat Zit Er In Een Playmobil Adventskalender

Een Playmobil adventskalender bevat 24 vakjes, één voor elke dag tot aan Kerstmis. Achter elk vakje zit een verrassing die je elke dag kunt uitpakken. Maar wat voor verrassingen zitten er eigenlijk in een Playmobil adventskalender?

De inhoud van een Playmobil adventskalender kan variëren afhankelijk van het thema en het jaar van uitgave. Over het algemeen bevat een Playmobil adventskalender echter een aantal vaste elementen, zoals accessoires, figuren en een dier.

Naast deze vaste elementen kan een Playmobil adventskalender ook andere verrassingen bevatten, zoals meubilair, decoratie, een lichtmodule en geschenkdozen. Sommige adventskalenders bevatten zelfs geschenken en taarten voor het kerstfeest.

Een voorbeeld van een grote adventskalender is de Playmobil Kerst in het Grote Huis adventskalender. Deze adventskalender bevat een groot huis van twee verdiepingen, meubilair, decoratie, een lichtmodule en tal van andere verrassingen, zoals taarten, muffins en koekjes voor het kerstfeest.

Een ander voorbeeld is de Playmobil Poppenhuis adventskalender. Deze adventskalender bevat een kleedkamer met planken, kleedpoppen, jurken en een make-uptafel. Daarnaast bevat de adventskalender ook kerstversiering, etiketten en andere verrassingen in neutrale vorm.

Kortom, een Playmobil adventskalender bevat tal van verrassingen die je elke dag kunt uitpakken tot aan Kerstmis. Of je nu een fan bent van Playmobil figuren, meubilair, decoratie of taarten, er is altijd een adventskalender die bij je past.

Wat Zit Er In Een Playmobil Adventskalender

Waar Te Koop

De Playmobil adventskalenders zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest populaire verkooppunten en hun voor- en nadelen.

Bol.com

Bij Bol.com kun je een ruime keuze aan Playmobil adventskalenders vinden. Ze hebben verschillende thema’s, zoals de boerderij, zeemeerminnen en politie. Bovendien biedt Bol.com gratis verzending aan vanaf €20,- en zijn de meeste adventskalenders op voorraad.

Speelgoedwinkel

Ook in de speelgoedwinkel kun je terecht voor de Playmobil adventskalenders. Het voordeel van de speelgoedwinkel is dat je de adventskalenders in het echt kunt bekijken voordat je ze koopt. Daarnaast kun je bij de speelgoedwinkel vaak rekenen op goed advies van het personeel.

Andere webshops

Naast Bol.com zijn er nog vele andere webshops waar je de Playmobil adventskalenders kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan Amazon, Intertoys en Bart Smit. Het voordeel van deze webshops is dat ze soms kortingen bieden op de adventskalenders. Houd daarom goed de aanbiedingen in de gaten.

Verzending

Bij de meeste webshops kun je de Playmobil adventskalenders laten bezorgen. De verzendkosten zijn vaak gratis bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. Houd er wel rekening mee dat de levertijd kan verschillen per webshop.

Kortom, er zijn genoeg opties om de Playmobil adventskalenders te kopen. Of je nu kiest voor Bol.com, een speelgoedwinkel of een andere webshop, het belangrijkste is dat je een adventskalender kiest die past bij jouw wensen en budget.

Hoe Te Vergelijken Met Andere Artikelen

Wanneer je op zoek bent naar een Playmobil adventskalender, wil je natuurlijk weten hoe deze zich verhoudt tot andere artikelen op de markt. Hier zijn enkele zaken waar je op kunt letten bij het vergelijken van Playmobil adventskalenders met andere artikelen.

Maximum Aantal Artikelen

Bij het vergelijken van Playmobil adventskalenders met andere artikelen, is het belangrijk om te kijken naar het maximum aantal artikelen dat in de adventskalender zit. Sommige adventskalenders bevatten bijvoorbeeld slechts enkele kleine accessoires, terwijl andere adventskalenders een compleet kasteel en meerdere figuren bevatten. Door te kijken naar het maximum aantal artikelen, kun je bepalen welke adventskalender het meest waar voor je geld biedt.

Vergelijk Met Andere Artikelen

Een andere belangrijke factor bij het vergelijken van Playmobil adventskalenders met andere artikelen is het vergelijken van de kenmerken en specificaties. Kijk bijvoorbeeld naar het thema van de adventskalender, de grootte van de artikelen, en de kwaliteit van de materialen. Door deze kenmerken te vergelijken, kun je bepalen welke adventskalender het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Andere Artikelen

Naast het vergelijken van Playmobil adventskalenders met andere artikelen, is het ook belangrijk om te kijken naar andere artikelen die beschikbaar zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld adventskalenders van andere merken die vergelijkbare kenmerken en specificaties hebben. Door deze artikelen te vergelijken, kun je bepalen welke adventskalender het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Artikel Vergelijken

Tot slot is het belangrijk om de prijs van de adventskalenders te vergelijken. Sommige adventskalenders zijn duurder dan andere, maar bieden mogelijk wel meer waar voor je geld. Door de prijzen van de adventskalenders te vergelijken, kun je bepalen welke adventskalender het beste past binnen jouw budget.

Al met al zijn er verschillende factoren waar je op kunt letten bij het vergelijken van Playmobil adventskalenders met andere artikelen. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je bepalen welke adventskalender het beste bij jou past.

Productinformatie

De Playmobil adventskalenders zijn populaire cadeaus voor kinderen tijdens de kerstperiode. Met de gedetailleerde inhoud van deze kalenders kunnen kinderen elke dag tot aan Kerstmis een nieuw Playmobil-speeltje ontdekken. De adventskalenders zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, zoals de boerderij, speelgoedwinkel en piraten. Hieronder vind je meer informatie over de productinformatie van de Playmobil adventskalenders.

Productspecificaties

De Playmobil adventskalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. De aanbevolen maximum leeftijd is 10 jaar oud. In elke adventskalender zitten 24 speeltjes. De kalenders zijn voorzien van de CE-markering en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. De kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels en Frans.

Inhoud

Elke Playmobil adventskalender bevat 24 kleine speeltjes die passen bij het thema van de kalender. Zo bevat de boerderij adventskalender bijvoorbeeld boerderijdieren, een tractor en een boer. De speeltjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn van hoge kwaliteit. De adventskalenders maken geen geluid en zijn niet voorzien van notificaties.

Levering

De Playmobil adventskalenders zijn leverbaar vanaf oktober en worden vaak verkocht tot aan de kerstperiode. De leveringstermijn kan variëren per verkoper, maar is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen. De kalenders worden vaak samen gekocht met andere Playmobil-speelsets en worden soms verkocht met korting. Bij bol.com hebben klanten 30 dagen bedenktijd en worden de kalenders gratis thuisbezorgd vanaf €20,-.

Thema’s

De Playmobil adventskalenders zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, waaronder de boerderij, speelgoedwinkel en piraten. Elk thema bevat speeltjes die passen bij het thema, zoals boerderijdieren, speelgoed en piratenaccessoires. De kalenders zijn een leuke toevoeging aan de Playmobil-speelwereld en kunnen worden gecombineerd met andere Playmobil-speelsets.

Aantal onderdelen

Elke Playmobil adventskalender bevat 24 kleine speeltjes die passen bij het thema van de kalender. Het aantal onderdelen kan variëren per kalender, maar elke kalender bevat 24 speeltjes.

Reviews

De Playmobil adventskalenders hebben positieve reviews van klanten. Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de speeltjes en de variatie in de kalenders. Sommige klanten vinden de kalenders wel prijzig in vergelijking met andere adventskalenders.

Voor Wie Is Het Geschikt

Playmobil adventskalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar, maar de meeste adventskalenders van het merk zijn echter geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De adventskalenders bevatten 24 vakjes met daarin kleine speelgoedjes zoals speelfiguren en speelsets.

De Playmobil adventskalenders zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het merk biedt verschillende thema’s aan, zoals de kerstman, de speelgoedwinkel, de picknick in het park en de zeemeerminnen. Hierdoor is er voor elk kind wel een geschikte adventskalender te vinden die past bij zijn of haar interesses.

De adventskalenders zijn niet alleen leuk om elke dag een vakje te openen en een nieuw speeltje te ontdekken, maar het is ook een leuke manier om de kerstperiode samen met je kinderen door te brengen. Het is een gezellige activiteit om samen te doen en het zorgt voor een extra feestelijke sfeer in huis.

Kortom, Playmobil adventskalenders zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder en bieden voor zowel jongens als meisjes verschillende thema’s aan. Het is een leuke manier om de kerstperiode samen door te brengen en elke dag een nieuw speeltje te ontdekken.

Voor Wie Is Het Geschikt

Hoe Te Gebruiken

De Playmobil adventskalenders zijn een geweldige manier om in de feestelijke sfeer te komen en elke dag tot aan Kerstmis te genieten van een kleine verrassing. Hieronder vindt u enkele tips over hoe u het meeste uit uw adventskalender kunt halen.

  • Begin op 1 december en open elke dag een deurtje tot aan Kerstmis. Dit is een leuke manier om af te tellen naar het kerstfeest en om plezier te hebben met het hele gezin.
  • De adventskalender van Playmobil® bevat verschillende speelgoedthema’s, zoals de kerstman, sneeuwpop, slee en nog veel meer. Dit maakt het spelen met de adventskalender extra leuk en spannend.
  • Elke dag vindt u een nieuw stukje speelwereld achter de deurtjes van de adventskalender. Het is een geweldige manier om de fantasie van uw kinderen te stimuleren en hun verbeeldingskracht te vergroten.
  • Sommige adventskalenders bevatten extra’s zoals stickers, uitsteekvormpjes, en kunststof accessoires die bij het thema passen. Dit maakt het spelen met de adventskalender nog leuker en creatiever.
  • De Playmobil adventskalenders zijn een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen. Het is een geweldige manier om de feestelijke sfeer in huis te brengen en om verlanglijstjes te maken voor cadeautjes.
  • De adventskalenders zijn beschikbaar in verschillende thema’s, waaronder de kerstboom, koekjes bakken en het kerstfeest. Dit maakt het gemakkelijk om een adventskalender te vinden die past bij uw voorkeuren en interesses.
  • De adventskalenders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn veilig voor kinderen om mee te spelen. Het is een geweldige manier om de vakantieperiode door te brengen met familie en vrienden.

Met deze tips kunt u het meeste uit uw Playmobil adventskalender halen en genieten van een feestelijke vakantieperiode.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Playmobil adventskalender en andere adventskalenders?

Een Playmobil adventskalender is een speciale adventskalender die is ontworpen om kinderen te helpen aftellen tot Kerstmis. Het belangrijkste verschil tussen een Playmobil adventskalender en andere adventskalenders is dat een Playmobil adventskalender 24 vakjes heeft die elk een Playmobil-speeltje bevatten.

Hoeveel stukjes zitten er in de Playmobil adventskalender?

Het aantal stukjes in een Playmobil adventskalender varieert afhankelijk van het thema. Over het algemeen bevatten Playmobil adventskalenders tussen de 70 en 150 stukjes.

Wat is het thema van de Playmobil adventskalender?

Elk jaar brengt Playmobil nieuwe adventskalenders uit met verschillende thema’s. Enkele voorbeelden van thema’s zijn kerst, piraten, prinsessen en dieren. Het thema van de Playmobil adventskalender wordt altijd duidelijk vermeld op de verpakking.

Kan ik de Playmobil adventskalender hergebruiken?

Nee, de Playmobil adventskalender is ontworpen als een eenmalig gebruik. Na 24 dagen zijn alle vakjes geopend en zijn alle speeltjes onthuld.

Zijn er speciale aanbiedingen voor de Playmobil adventskalender?

Sommige winkels bieden kortingen aan op de Playmobil adventskalender tijdens de vakantieperiode. Het is altijd een goed idee om online te zoeken naar speciale aanbiedingen voordat u een Playmobil adventskalender koopt.

Waar kan ik de Playmobil adventskalender kopen?

Playmobil adventskalenders zijn verkrijgbaar bij veel speelgoedwinkels en online retailers. Het is raadzaam om op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen, omdat ze vaak snel uitverkocht zijn.